Warning: session_start(): open(/tmp/sess_su79i0kjt2htllsbvhd3tql4t2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 193

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php:193) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 193

Warning: session_write_close(): open(/tmp/sess_su79i0kjt2htllsbvhd3tql4t2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 196

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 196
INSTAGRAM POLLS BEPAALDEN MIJN OUTFIT…. | JIAMI – Viral Trends
Your reaction?
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Win Win
0
Win
Wtf Wtf
0
Wtf

Comments 30

  1. Hoe kan het dat je de jumpsuit van de Bershka al een paar keer gedragen zou hebben en het kaartje er nog aan hangt? Ik snap dat je bij andere items het kaartje er aan laat om het terug te sturen maarr deze blijk je al veel gedragen te hebben….?

  2. Ik zou die wite nemen wand die is super leuk maar ik kan hem nergens vinden voor kinderen 😢weet jij een leuke winkel voor kinderen waar jij vroeger kleren haalden xxxmare

  3. 5:55 ik ben zelf best lang (ik ben 13 en ben 1.72 (ongeveer)) en heb vaak bij broeken dat ze te kort zijn (vooral bij de bershka) en vind dat echt heel irritant, maar een vriendin van mij is best wel klein en zij heeft vaak dat de broeken te lang zijn

  4. Hi je bent super lief ik zou ook en oufitje door. Sturen maar ik ben en beetje telaat ik wil ook heel graag your instagram naam weten schrijf. Het onderaan enn je bent echt en byauty girl waarom wordt je geen model het is mijn droom dus dan hoop ik dat ij het ook is kan doen op video ik geef je veel success op YouTube ik blijf altijd je videos kijken en liken en zeker abonneren
    😘😘😘😘😘💅🏾💅🏾💅🏾💅🏾💄💄💄💄💋💋💋💋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

log in

reset password

Back to
log in