Warning: session_start(): open(/tmp/sess_0mq3l1q1bm7q614tq6bhbf0vq0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 193

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php:193) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 193

Warning: session_write_close(): open(/tmp/sess_0mq3l1q1bm7q614tq6bhbf0vq0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 196

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 196
JULLIE BEPALEN MIJN DAG! Leap Castle bezoeken // INSTAGRAM poll bepaalt mijn leven #4 – Viral Trends

JULLIE BEPALEN MIJN DAG! Leap Castle bezoeken // INSTAGRAM poll bepaalt mijn leven #4
Hi guys, vandaag heb ik jullie mijn HELE dag laten bepalen door middel van een instagram poll. Deze keer was ik voor jullie in Dublin, waar ik ging zwemmen, een spook kasteel bezocht en whiskey…

source

Your reaction?
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Win Win
0
Win
Wtf Wtf
0
Wtf

Comments 36

  1. Volg mij op instagram om mijn dag te bepalen: Laurfml #ikstemmee

    Even voor de duidelijkheid: Ik wilde graag een aflevering in het buitenland (Dublin) maken voor jullie. Dion wilde graag mee, maar wij kenden elkaar niet. Hij gaat binnenkort een video uploaden hoe het is om met een vreemde mee te gaan.

    Thanks voor het kijken! ⭐️

    #teamlauw

  2. ⚡️⚡️⚡️Ewaa strijders, check mijn kanaal met onuitgebrachte muziek van Ismo zijn nieuwe Album Salut, 2 video’s van Boef zijn nieuwe album, van Ronnie Flex, Qucee – Brief Aan Mijn Dochter, muziek van 3robi, van Lijpe zijn nieuwe album, een freestyle van Défano Holwijn, Chivv, Sevn Alias, een Album sampler van Jhorrmountain, een Auto Sessie van Henkie T, een FreeBarz video van SBMG en muziek van Seffelinie. Binnenkort komt er meer voor jullie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

log in

reset password

Back to
log in