Warning: session_start(): open(/tmp/sess_i0jhdrcd0gscka3hnb9ls5lbl7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 193

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php:193) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 193

Warning: session_write_close(): open(/tmp/sess_i0jhdrcd0gscka3hnb9ls5lbl7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 196

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/buysella/public_html/wp-content/themes/boombox/includes/rate-and-vote-restrictions/vote/class-boombox-vote-restriction.php on line 196
VERDWAALD (1069 KM van huis!) en kleding als Famke Louise // INSTAGRAM poll bepaalt mijn leven #3 – Viral Trends

VERDWAALD (1069 KM van huis!) en kleding als Famke Louise // INSTAGRAM poll bepaalt mijn leven #3
hi guys, vandaag liet ik jullie mijn HELE dag bepalen door middel van een Instagram poll. Ik nam het vliegtuig naar het buitenland, jullie mochten mijn kleding en make-up bepalen en ik ging…

source

Your reaction?
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Win Win
0
Win
Wtf Wtf
0
Wtf

Comments 38

  1. Hele leuke video! Ook heel nice dat je zo ver gaat.
    Wat ik wel een beetje jammer dat bij de meeste polls de keuzes een beetje ongelijk zijn zegmaar. Als in: moet ik uit gaan of slapen? Iedereen kiest dan ofc voor uitgaan..
    het zou leuker zijn als je de polls zo maakt dat je van te voren niet weet wat de uitkomst is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

log in

reset password

Back to
log in